L’Oficina Jove de la Garrotxa – Ideal es consolida com a punt de trobada dels joves olotins

L’Ideal-OJG és un espai per als joves d’Olot que existeix des de fa cinc anys gràcies a la feina de la Comissió d’Estudiants, que av enviar una carta a l’Ajuntament demanant un espai per als joves de la ciutat. Poden fer-ne ús tots els joves de 12 a 29 anys de la Garrotxa, per fer-hi deures, trobar-se amb els amics, jugar o participar en activitats. 

L’espai ho permet perquè disposa de diverses sales. L’Oficina Jove de la Garrotxa està oberta de dilluns a dissabte de 4 a 8 i dilluns i divendres de 10 a 13. A part del dia a dia es programen activitats trimestrals en funció de les demandes dels joves.

Cada tarda hi ha dues dinamitzadores que orienten els joves sobre dubtes i inquietuds que puguin tenir. Per tansmetre tota mena d’informació fora de l’IDEAL s’organitza l’IPUNT, que té la finalitat d’assessorar als joves sobre iniciatives a què poden accedir i fer-los reflexionar sobre diferents temes. L’espai també s’obre a la ciutat, engrescant als joves as participar en activitats que s’organitzen a la capital garrotxina, perquè els joves estiguin presents en el dia a dia.