Més de 40 equips participaran al desè torneig del CF Les Preses

El Club de Futbol Les Preses dirà adéu a la gespa natural del seu camp de futbol aquest proper cap de setmana quan diumenge acabi el desè torneig de l’entitat. Es tracta d’una competició on participen equips de la Garrotxa, Osona i l’Alt Empordà, entre d’altres comarques.


Dissabte torn pels alevins i benjamins durant el matí, i a partir de 2/4 de 8 del vespre, saltaran a la gespa els cadets. Diumenge, i per tancar el torneig i una etapa al club, els prebenjamins i l’escoleta. Però tot començarà divendres amb els juvenils, que jugaran fins les dues de la matinada. Totes les competicions es regiran per un format de lligueta més eliminatòries. El desè torneig del Club de Futbol de Les Preses tindrà, com cada any, una participació molt alta. Més de 40 equips, més de 94 partits i més de 600 persones. Unes xifres a l’alçada d’una competició amb equips de més de tres comarques diferents.

x