Els nervis i l’expectació destaquen en l’inici d’un Open Santi Silvas referent en conscienciació

Avui han començat els partits de l’Open Santi Silvas, però ahir va tenir lloc el sorteig dels quadres que van determinar els camins que des d’avui i fins diumenge hauran de fer els tennistes que vulguin ser campions.


Els nervis són habituals i l’excitació prèvia a l’inici d’una competició com l’Open Santi Silvas no ajuda a minvar-los. Des d’ahir Olot és l’epicentre nacional del tennis adaptat i es van poder veure arribar les millors raquetes de l’estat espanyol disposades a disputar un torneig que any rere any genera expectació i serveix d’eina d’aprenentatge i conscienciació per a tots. Aquesta novena edició té una novetat important. No només es poden veure els millors adults de l’estat, sinó que també els millors jugadors sub-14 en una iniciativa innovadora que busca incidir en el procés d’aprenentatge dels nois i noies. El Memorial Open Santi Silvas, que es disputa fins diumenge a les instal·lacions del Club Natació Olot va començar a rodar ahir amb el sorteig dels quadres de les diferents categories. La vessant educativa i de conscienciació del torneig el fa especial i és per això que és referència a nivell nacional.

x