Sis municipis de la Garrotxa acullen la 3a edició del Liceu a la fresca

Aquest dissabte a les 10 de la nit torna el Liceu a la fresca, un projecte de caràcter divulgatiu amb l’objectiu de desmitificar conceptes associats a l’Òpera, oferint títols atractius i accessibles de manera que el Liceu sigui de tots.


La Garrotxa participarà un any més a la iniciativa del Liceu a la fresca. Es tracta del tercer any que aquest projecte es duu a terme, des que es va fer realitat amb la col·laboració de Televisió de Catalunya. Diversos municipis han participat des d’un inici, instal·lant pantalles gegants a les places dels pobles per fer arribar a tothom l’òpera. Aquest dissabte a les 10 de la nit es podrà veure l’obra Manon Lescant de Puccini. Olot, la Vall d’en Bas, Sant Feliu de Pallerols, Les Planes d’Hostoles, Castellfollit de la Roca i Mieres tindran instal·lada una pantalla. El projecte busca arribar al màxim nombre de persones possibles, fent-los arribar un gènere que habitualment té una accessibilitat reduïda. Des del Liceu els posen moltes facilitats per fer-ho i només han de connectar un ordinador amb Internet, un reproductor i una pantalla. 275 municipis catalans participaran en el projecte.

x