La Vall d’en Bas crearà la plaça 1 d’Octubre de 2017 a Sant Esteve d’en Bas aprofitant per millorar un espai del poble

La Vall d’en Bas comptarà amb la plaça 1 d’Octubre de 2017. Són diversos els municipis garrotxins que han optat per reanomenar espais recordant el passat primer d’octubre, en el cas de la Vall d’en Bas es crea un espai de zero a la zona de davant de Ca l’Estevot, a Sant Esteve d’en Bas.

Millorar un espai i a la vegada recordar una data de la història catalana més recent. Això és que la Vall d’en Bas farà creant la plaça 1 d’Octubre de 2017. Ho farà a Sant Esteve d’en Bas a la zona de davant de Ca l’Estevot, en un espai que el consistori ja tenia previst ordenar.

Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas: “Es tractarà d’un espai nou que ens sembla que serà molt bo per la distribució urbanística d’aquella espai. Perquè els veïns d’aquella zona surten en un lloc que baixen els cotxes i és complicat, a vegades hi ha algun ensurt. Serà ordenar aquest espai de manera senzilla. Com que no té nom serà nou i es dirà 1 d’Octubre de 2017 per tot el que significa”.

La plaça 1 d’Octubre de 2017 de la Vall d’en Bas també servirà per millorar la circulació dels vianants en aquesta zona de Sant Esteve d’en Bas, un punt del poble que l’Ajuntament ja tenia constància que havia d’actuar-hi.