Turisme Garrotxa firma un conveni de col·laboració amb la cooperativa Som Mobilitat

Som Mobilitat es va presentar a Olot el juny del 2017 amb l’objectiu de promoure l’ús dels vehicles elèctrics. A dia d’avui disposa de dos cotxes a la ciutat. Turisme Garrotxa aposta per la mobilitat sostenible i per això ha firmat un conveni de col·laboració amb aquesta cooperativa nascuda a Mataró.

Turisme Garrotxa i Som Mobilitat han apropat posicions firmant un acord que aposta per la mobilitat sostenible. En un principi el conveni s’aplicarà a Turisme Garrotxa a nivell intern, però l’objectiu és el d’arribar a través de Som Mobilitat a tots els allotjaments associats i a les 250 empreses vinculades a l’ens comarcal.

Eduard Llorà, president de Turisme Garrotxa: “Té aquest primer factor de caràcter intern i després té un segon factor a curt/mig termini que serà el de promoure aquest ús de vehicles compartits entre els nostres associats i per tant que el puguin utilitzar i que també el puguin oferir als seus clients ”.

Som Mobilitat va néixer el 2017 a Mataró, actualment disposa de dos vehicles elèctrics a Olot i deu més a altres punts de Catalunya. Les entitats i les empreses comencen a identificar que la mobilitat a mig termini serà molt diferent del que és a dia d’avui.

Eduard Llorà, president de Turisme Garrotxa: “Sempre hem apostat per un turisme sostenible, i per tant, que més sostenible que el com arriben els turistes i el com es desplacen per dins de la comarca, que ho puguin fer amb aquest nou sistema de Som Mobilitat”.

La Garrotxa disposa de dos punts de recàrrega ràpida a Besalú i a Olot i d’aquí poc s’implementarà un tercer també a la capital. Amb aquest acord Turisme Garrotxa dona un pas endavant en el seu compromís amb la sostenibilitat i les línies marcades per la Carta Europea de Turisme Sostenible.

x