Manxa vol viure la Shopping Nit d’Olot com una festa i oferirà fideuà i promocions als clients

Els comerciants d’Olot també estan de festa aquest cap de setmana amb la 8a edició de la Shopping Nit. Un dels comerços que s’hi ha afegit és Manxa Detall, que a més d’allargar el seu horari fins la mitjanit ha preparat diverses sorpreses per als seus clients. Una d’elles és la fideuà que oferirà a l’espai de showcooking de l’establiment del carrer Antoni  Llopis, a càrrec del xef Joan Vilosa. També preveu promocions en diferents productes i els còctels de Gin Volcànic que prepararà ‘Electrodomèstics Calbet’, per arrodonir la vetllada.

Joan Teixidor, Gerent botigues Manxa Detall: El que fem és sumar-nos-hi però no només obrint la botiga sinó donant una experiència al client. Farem una sèrie de productes destacats i hem preparat una fideuà per a tothom, per més de 300 persones. A més tothom sortirà amb un petit detall”