Olot participa de nou al Dia Internacional del Ioga amb una trobada al Pavelló d’Esports

Diumenge tornarà la tranquil·litat, i és que per quart any Olot participa al Dia Internacional del Ioga. S’organitzen diverses activitats gratuïtes per a tothom i també tallers i xerrades al voltant del ioga.

Amb més de 15 activitats gratuïtes durant tot el dia, amb 10 escoles de ioga de les comarques de Girona oferint tallers i xerrades sobre aquesta pràctica. Així arriba la quarta edició del Dia Internacional del Ioga que se celebrarà aquest proper diumenge a Olot. Les activitats tindran lloc al pavelló .

Hi haurà ioga en família i paradetes per menjar fora del pavelló per poder gaudir de l’entorn privilegiat d’Olot.

També destaquen el ioga per a empreses o activitats per a aprendre a respirar, meditar o desconnectar.