La periodista i cantautora Clara Bonfill presenta el seu tercer treball

La periodista i cantautora garrotxina Clara Bonfill presentarà demà a les 8 del vespre a la Casa de Cultura de Girona, el seu tercer disc ‘L’altra cara de l’Havanera’.


10 cançons noves que toquen tots els gèneres de la cançó de la taverna, des de l’havanera fins el tango, passant pel vals o la jota. Clara Bonfill s’endinsa amb el seu tercer treball dins el món de la cançó de taverna perquè és el que coneix des de petita i sempre l’ha fascinat. El single té per nom ‘Què t’ha dit el mar’ i parla de la relació especial que l’autora té amb el mar, que li serveix de font d’inspiració i de company de viatge. A l’Altra cara de l’Havanera, Clara Bonfill duu a terme un treball periodístic per donar veu als personatges que no n’havien tingut fins ara, la majoria dones. El disc conté sis havaneres clàssiques versionades pel compositor Marc Mas i 10 temes originals propis de l’autora.

x