La UE Olot anuncia el fitxatge del davanter Marc Nierga

La Unió Esportiva Olot ha anunciat el segon fitxatge de la temporada. Es tracta del davanter olotí de 26 anys Marc Nierga, bregat a la categoria de bronze, on ha jugat 171 partits, els últims amb el Lleida Esportiu. Nierga fitxa per una temporada més una altra d’opcional. Serà presentat aquest migdia a l’Estadi Municipal.

El davanter olotí és el segon reforç de proximitat que la UE Olot fa per a la temporada 2018-19. El seu periple fins a tornar a casa ha estat llarg i ple d’experiències a Segona Divisió B. Va començar al RCD Espanyol i va fitxar posteriorment pel Real Zaragoza B. D’allà va passar a l’Osasuna i, quan aquest va descendir, el jugador va continuar a Segona B amb el Guijuelo. D’allà va passar a l’Alcorcón, on va debuitar a Segona Divisió A. Abans de tornar a Catalunya va jugar amb el Granada B. La seva última parada ha estat a les files del Lleida Esportiu, on ha jugat dues temporades. L’olotí completarà la línia ofensiva de la UE Olot la propera temporada juntament amb Marc Mas i Marc Cosme, un trident que el club espera que sigui per emmarcar.