Kike Siscar, Iosu Villahoz, Lidon Amurrio i Alejandro Verdasco es proclamen guanyadors de l’Open Santi Silvas 2018

Kike Siscar, Lidon Amurrio i Alejandro Verdasco han estat els noms propis de la novena edició de l’Open Santi Silvas. Siscar ha revalidat el títol individual i de dobles amb Iosu Villahoz. Verdasco i Amurrio han estat els guanyadors del primer torneig sub-14 d’aquesta competició de tenis amb ressò nacional.

El novè Open Santi Silvas impulsat per la Fundació Tommy Robredo s’ha rejovenit enguany amb el torneig sub-14. Una competició que ha permès gaudir de 16 promeses del tennis nacional a les instal·lacions del Club Natació Olot. En categoria femenina Lidon Amurrio del Club de Tenis Villareal s’ha imposat a la final del ‘round-robin’ a Naroa Aranzábal, per 6-3 i 6-1.

Lidon Amurrio, guanyadora Open Santi Silvas sub-14: “Es una experiencia increíble ya que es el primer año que se hace el sub-14, y me siento muy agradecida por haber podido ganarlo”.

En categoria masculina Alejandro Verdasco jugador del Club de Tenis Alborán ha superat a Iker Gaztambide, per 6-1 i 6-2 proclamant-se campió.

Alejandro Verdasco, guanyador Open Santi Silvas sub-14: “He estado toda esta semana jugando con mucha confianza. He ganado a chicos que nunca había ganado. He estado bastante centrado en la pista y he conseguido sacar todos los partidos adelante”.

Seguidament s’ha disputat la final de l’Open Santi Silvas, un torneig referent a nivell estatal del tenis en cadira de rodes. Kike Siscar s’enfrontava a Juanjo Rodríguez, que va competir amb la cadira del propi Santi Silvas, el tenista olotí a qui Robredo, íntim amic seu, va homenatjar amb el nom del torneig. Kike Siscar ha imprès un ritme de partit molt alt al que Rodríguez no ha pogut seguir. Siscar ha revalidat el títol amb una victòria en dos sets, per 6-2 i 6-1. I també ha repetit triomf en dobles al costat de Iosu Villahoz.

Kike Siscar, guanyador Open Santi Silvas 2018: “Me he sentido muy bien des de que llegue, he estado muy bien de ritmo muy bien de juego. En el primer set de la final he estado un poco parado, pero luego en el segundo he cogido un poco más de ritmo. La evolución que voy teniendo de un año a otro es buena y creo que he jugado grandes partidos”.

Per la seva banda Naroa Aranzábal i Jorge Iglesias s’han emportat el premi de la Gegantessa i del Gegant d’Olot respectivament, en una jornada pel rècord de Santi Silvas i per demostrar que l’esport no hi entén de limitacions.

Tommy Robredo, president de la Fundació Tommy Robredo: “En aquesta novena edició a part de portar els millors jugadors de tenis en cadira de rodes d’Espanya, també voliem portar els sub-14, els millors setze nois i noies d’Espanya. Perquè juguessin un torneig i perquè es relacionessin amb la gent en cadira i veiessin que al final una discapacitat és una petita diferència i res més”.