La 44a Pujada a la Salut de Sant Feliu de Pallerols compta amb 184 participants

La Pujada a la Salut del Club Atletisme Pescallunes ha viscut la 44a edició amb 184 participants que han arrencat davant l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols. Ha estat un any de comiat dels organitzadors actuals del Club Atletisme Pescallunes que han decidit fer un pas al costat. En la categoria absoluta els guanyadors han estat Isaac Barti i Txell Solà.

La Pujada a la Salut de Sant Feliu de Pallerols ha viscut un any especial en la seva 44a edició. Enguany, ha comptat amb 184 participants en les 11 categories habilitades. En categoria absoluta femenina Txell Solà ha marcat el millor temps amb 30’ i 1”. Seguida a poc més d’un minut per Montse Badosa i Bàrbara Badosa. En categoria absoluta masculina Isaac Barti del Club Natació Olot ha estat el primer amb un temps de 20’ i 44”. Han completat el podi els atletes d’Amer Arnau Aranda i Carles Paredes. Joan Duran forma part del Club Atletisme Pescallunes.

Joan Duran, organització (Club Atletisme Pescallunes): “Quaranta-quatrena edició, aquest any hi ha hagut gairebé 200 persones, uns 130 corredors i uns 70 caminadors. S’han queixat una mica de la calor, però el camí estava molt bé aquest any. Pels que som els més grans del Club Atletisme Pescallunes serà l’última edició com a organitzadors, llavors el jovent veu que hi ha bon ambient i ho estan parlant”.

Des del Club Atletisme Pescallunes sempre es premia els millors atletes locals, que enguany van ser David Duran amb un cronòmetre de 26’ i 5” i Berta Amagat amb 33’ i 55”. Els participants van suar de valent amb un sol radiant, un recorregut de 2 quilòmetres i un desnivell positiu de 550 metres.

Miquel Hendrickx, participant de Sant Esteve de Llémena: “És una cursa diferent, de verticals en aquesta zona no n’hi ha gaires”.

Ingrid Claret, participant de : “Mola molt, una pujada així ben organitzada en un entorn meravellós, unes vistes genials i una gent súper maca”.

Una edició que segur que quedarà gravada en la història del Club Atletisme Pescallunes, ja que els seus membres més veterans han decidit fer un pas al costat. Ara caldrà veure si els més joves donen continuïtat a un esdeveniment amb gairebé mig segle d’història.

 

x