El liceu a la fresca omple la Plaça Major d’Olot amb una òpera de Puccini

El liceu a la fresca ha arribat a la seva 4a edició i ho ha fet d’una manera especial, amb l’opera Manon Lescaut, el primer gran èxit de Giacomo Puccini.

Els olotins van poder gaudir d’una opera en directe des del Liceu al vell mig d’Olot. Però la capital de la Garrotxa no és l’única població que ha acollit el Liceu a la fresca; Castellfollit de la Roca, la Vall d’en Bas, les Planes d’Hostoles, Mieres, Riudaura i Sant Feliu de Pallerols també s’han sumat a les més de 250 poblacions catalanes que han gaudit en directe de Puccini.

L’èxit va estar assegurat perquè l’acte formava part de la programació de la Shopping Night de la ciutat, i la plaça d’Olot va quedar plena de gom a gom per gaudir de l’òpera.

Àngel Girona, Dinamitzador de l’associació de Comerciants d’Olot: “La cultura operina d’Olot la tenim avui aquí. La plaça està plena; ha sigut un repte i ha sigut un extit. És una aposta que ha agradat molt a la gent”

El projecte fer arribar al màxim nombre de persones possibles un gènere, com és l’òpera, que habitualment té una accessibilitat reduïda. Des del Liceu es munta el projecte i es busquen municipis d’arreu del territori per poder-hi treballar, posant les màximes facilitats. Enguany aproximadament unes 260 poblacions s’han sumat al projecte.

x