Martí Gironell presenta la seva nove·la “La força d’un destí” a Besalú

El periodista i escriptor Martí Gironell ha jugat a casa aquest cap de setmana i és que «La força d’un destí», guanyadora del 38è Premi Ramon Llull ha portat al periodista fins a Besalú per presentar la novel·la, dedicada a l’emprenedor Ceferino Carrión ,  que va sortir el passat més de febrer.

Aquesta setmana l’autor del llibre ha vingut fins a la Garrotxa després de fer entre 4 i 5 presentacions per setmana des que va sortir el llibre, que la porta a obtenir un dels millors reconeixement en llengua catalana.

Martí Gironell, periodista i escriptor: ”

Amb la Sala Plena Gironell va explicar la novel·la i va poder intercanviar opinions amb els assistents, que més tard els va poder dedicar el llibre i unes paraules.

La força d’un destí a més a més de poder-l’ho llegir en català i en castellà i amb el premi Ramón Llull en francès, també el podrem trobar a partir del juny de l’any vinent  en anglès i holandès.

Després de deu anys escrivint, vuit novel·les al mercat, un premi Ramón Llull i aconseguir ser el autor amb llibres més venuts per Sant Jordi, el periodista assegura tenir dos projectes més engegats, que espera poder treure’ls a la llum d’aquí a un parell o tres d’anys.

 

x