Olot celebra la vuitena Shopping Nit amb la participació de 72 establiments

La vuitena edició de la Shopping Nit d’Olot va treure dissabte a centenars de persones als carrers més cèntrics de la ciutat. L’esdeveniment impulsat per l’Associació de Comerciants d’Olot va comptar amb 72 establiments adherits a l’entitat que van obrir fins a mitjanit. Actuacions musicals, premis i tastets van ser algunes de les activitats que es van organitzar.

Des de les 8 del vespre fins a mitjanit. La vuitena edició de la shopping nit d’Olot va convidar a centenars de persones a recórrer els carrers més cèntrics de la ciutat, amb 72 establiments de l’Associació de Comerciants d’Olot funcionant a ple rendiment. Tota mena d’activitats paral·leles van fer que petits i grans sortissin de casa.

Jordi Rovira, President de l’Associació de Comerciants d’Olot: “Molt contents d’arribar a aquesta vuitena edició. Ha estat un èxit de participació, tenim 72 comerços que han participat. Ha estat un increment important respecte l’any passat. Des del moment que portem tanta gent al centre de la ciutat en un horari que ja hauria d’estar la botiga tancada, penso que això és un fet consumat”.

Com exemples d’activitats interactives, Manxa va oferir al públic un tastet de fideuà per a més de 300 persones o Calbet Electrodomèstics obsequiava als clients amb còctels de Gin Volcànic. Maridatges, promocions, descomptes, premis, actuacions musicals i moltes més activitats van dinamitzar una nit de les més actives de l’any a nivell comercial al Nucli Antic olotí.

 

x