Olot celebra per 4rt any consecutiu el dia Internacional del Ioga

Olot ha celebrat aquest cap de setmana la 4a edició del Dia Internacional del Ioga. El Pavelló Municipal d’Esports d’Olot ha acollit la jornada que tenia per objectiu apropar i fer conèixer els seus beneficis.

Totes les activitats que s’han dut a terme han estat gratuïtes i obertes a tothom. Des de les vuit del matí i fins a la tarda la jornada no s’ha aturat. Hi ha hagut més aproximadament una vintena de tallers de classes practiques, meditacions, explicacions de tècniques i disciplines i algunes de més concretes pels més aficionats.

Isabel Curos, organitzadora de l’associació de ioga Shantinilaya: “És el quart anys que celebrem el dia Internacional del Ioga aquí a Olot, i en aquest espai. és fantàstic aquest espai perquè ens permet fer diferents tallers simultanis a diferetns espais del pavelló”

A més a més com a novetat, hi ha col·laborat l’associació de persones sordes de la Garrotxa que han interpretat alguns dels tallers i xerrades per a totes aquelles persones sordes que volguessin participar a la jornada.

Aproximadament unes 250 persones han volgut celebrar el dia internacional del ioga, participant als diferents tallers i xerrades simultànies que hi ha hagut durant el dia.

La celebració del dia internacional del ioga ha acabat amb l’actuació música del grup Shama.

x