Cal Marxant mostra la col·lecció d’estiu als seus clients habituals

Cal Marxant d’Olot va fer dissabte una desfilada per mostrar la nova col·lecció d’estiu als seus clients més habituals. A la desfilada, que es va fer als jardins de la casa Solá-Morales, hi van participar una quinzena de models garrotxins de totes les edats i clients de Cal Marxant que van mostrar una gran varietat de peces. Així es va poder veure sobretot roba de bany, vestits i cabassos que ja es poden trobar al seu establiment. La desfilada va finalitzar amb un piscolabis per a tots els assistents.

Mariona Casadellà, propietària Cal Marxant: “Ens aporta que la gent veu el teu producte posat que és molt diferent que vist en un penjador. Als clients els agrada molt perquè veuen persones de tot tipus, altes, petites, primes, grasses que els hi queda bé”

Cal Marxant ja fa anys que organitza la desfilada popular per la Fira de l’1 de maig i també a la tardor, coincidint amb la Fira de Sant Lluc. En aquest cas, l’activitat va ser a porta tancada només per als clients més habituals.

x