Els Mossos d’Esquadra denuncien penalment un home per conduir a 167 km/h a Batet

Agents de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona dels Mossos d’Esquadra, sector Olot, han denunciat penalment un home de 25 anys i veí de Santa Pau com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per circular a una velocitat penalment punible. El conductor circulava a una velocitat de 167 km/h per la carretera GI-524, al nucli de Batet, on la velocitat màxima permesa és de 50 km/h.

Els fets van passar el passat 16 de juny durant un control de velocitat que s’havia muntat a l’altura del quilòmetre 2.9 de la carretera GI-524, al nucli de Batet de la Serra. Quan passaven uns minuts de dos quarts de set del matí, els mossos van detectar un turisme que circulava a 167 km/h per la travessera del poble, en un tram de via on la velocitat màxima permesa és 50 km/h. Els agents van aturar el vehicle i, després d’identificar el conductor, van instruir diligències penals per un delicte contra la seguretat viària. El conductor va quedar citat per tal de presentar-se davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot quan se’l requereixi.