Organitzen una jornada solidària contra la leucèmia a Santa Pau

El Centre Cívic del barri de Can Blanc, a Santa Pau, va acollir dissabte una festa solidària que tenia l’objectiu de recaptar diners per a la investigació contra la leucèmia. Durant el dia es van dur a terme diverses activitats i fins i tot un dinar popular.


La Demelza i el Santi són els encarregats del Centre Cívic del barri de Can Blanc, Santa Pau. La seva situació familiar els ha dut a tocar molt properament el càncer. I és per aquesta raó que dissabte van organitzar una diada solidària amb l’objectiu principal de recaptar diners per la Fundació Josep Carreras per a la investigació de la leucèmia, la malaltia que ara mateix afecta el germà de la Demelza. La Fundació Josep Carreras va decretar dissabte com el Dia dels Imparables.
Amb l’objectiu de recollir diners i amb l’ajuda incondicional d’instructors de diversos esports com zumba o spinning, el Centre Cívic de Can Blanc es va convertir durant tot el dia en un gimnàs a l’aire lliure on els veïns podien passar a fer exercici i col·laborar. La iniciativa va funcionar perfectament i van ser molts els veïns que es van apropar per aportar el seu granet de sorra. La satisfacció, i l’esforç per la classe d’spinning, es podien veure a la cara de la Demelza, que va tenir un agraïment especial per tots els instructors que voluntàriament van ajudar a fer de