Ferrer Xocolata i Olot Televisió creen el ‘Torró Amic’, una iniciativa solidària a favor d’Integra

Olot Televisió i Ferrer Xocolata endolciran el proper Nadal amb una iniciativa solidària que s’acaba de presentar, el Torró Amic. L’elaborarà el pastisser Jordi Ferrer amb la col•laboració dels alumnes de l’escola Joan XXIII. Els diners que es recullin es destinaran a millorar el pati del centre educatiu.

Coincidint amb els 50 anys del naixement d’Integra, Ferrer Xocolata i Olot Televisió han impulsat la creació d’un torró solidari, el Torró Amic, que es comercialitzarà durant les festes de Nadal.

Albert Brosa – Director Olot Televisió “Tenint en compte que la nostra comarca té un component solidari molt important i que el torró per Nadal uneix amics, famílies o treballadors d’una empresa… qui no fa regals o sopars? El que pretenem és que el torró sigui un d’aquests regals”

La previsió és que se’n produeixin unes 1500 unitats i que en totes s’hi pugui apreciar la participació dels alumnes de l’escola Joan XXIII.

Jordi Ferrer, pastisser: Aquest torró serà de trufa amb xocolata negra però la part més especial serà la feina que tindran els alumnes. Cadascun farà un dibuix que estarà imprès a cada torró”

El Torró Amic neix amb la finalitat de recaptar diners per a un projecte concret, que en aquesta primera edició serà l’acondicionament del pati de l’escola Joan XXIII.

Jordi Sunyol, Director Escola Joan XXIII: “Li falta adaptar-lo a tot el que pot ser un pati. Podrem donar-los espai als nostres alumnes per fer moltes més coses de les que estem fent”

Per tal de facilitar les reserves, especialment a les empreses i entitats que vulguin col•laborar, s’ha habilitat el correu electrònic torroamic@integraolot.cat. El preu del torró és de 15 euros, cinc dels quals seran per a Integra.

x