L’Escola de Música de Besalú celebra el Dia de la Músia amb diverses actuacions dels seus alumnes

Aquest dijous 21 de juny és el Dia de la Música. A Besalú la celebració l’han avançat i la van celebrar el cap de setmana amb un concert dels alumnes de l’escola de música del municipi. Amb les actuacions es va celebrar també el final de curs i el 30è aniversari del centre.


La música interpretada per nens i joves va ser la protagonista aquest diumenge a Besalú. L’escola Municipal de Música del municipi celebrava el dia de la música, una festivitat que des de fa tres anys es fa coincidir amb la festa de final de curs del centre. Així el grup de timbalers, els cors i els combos van actuar en diferents espais de la Plaça Llibertat de Besalú.

Meritxell Roure, coordinadora Escola Municipal de Música de Besalú: “Ens agrada sortir de l’àmbit escolar i donar visibilitat la nostra tasca. Hem estat cantant amb els nens de sensibilització, amb els cors petits i els timbalers ens ajuden a fer els canvis en els balcons. I ara fem els concerts amb els combos. A l’escola de música potenciem la creativitat i els combos el que fan és crear les seves pròpies cançons”

Enguany la diada també va servir per celebrar el trentè aniversari de l’Escola de Música de Besalú que actualment compta amb 120 alumnes, alguns d’ells fills dels primers aprenents que hi van anar. Al llarg d’aquesta última setmana de classes els alumnes poden portar un amic o amiga a les aules i engrescar-lo a apuntar-se a música el curs vinent.