Més de 300 persones participen a la 3a Romería de la Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa

Aquest cap de setmana la Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa ha celebrat a Olot la romeria en honor a la verge del Rocío. Aquesta era la tercera edició de la festivitat en la que hi van participar més de 300 persones.

Un any més, i ja en van tres, la Casa Cultural d’Andalusia va celebrar diumenge la romeria en honor de la verge del Rocío. Amb sortida al pavelló firal, la romeria va recórrer alguns dels principals carrers olotins com el Passeig de Barcelona o el Carrer de Sant Rafel fins a l’església de Sant Esteve d’Olot on al migdia es va celebrar la missa Rocíera.

Manuel Luque, President Casa Cultural Andalusia Garrotxa: “Por la ilusión de un pueblo hacia la Virgen, por eso celebramos la romería. Llegaremos hasta San Esteban y después volveremos a las Fuentes de Sant Roque para hacer un poco de comida y de fiesta para todos”.

La romeria del Rocío és una de les romeria més famoses i multitudinàries que existeixen. A la Garrotxa hi van assistir més de 300 persones que van poder celebrar aquesta festa catòlica tan arrelada a Andalusia.

José Delgado, participant: “Soy andaluz y ésta romería nos pertenece a todos, andaluces y catalanes. Hay que mantener la cultura”

Després de la Missa Rocíera es va fer un dinar popular a les Fonts de Sant Roc. La festivitat va acabar amb l’actuació dels grups i cors de la casa cultural d’Andalusia i d’altres entitats.