Presenten Joan Miquel Salavedra com a nou entrenador del Bosc de Tosca de Segona Catalana

Moviment de banquetes al futbol garrotxí: Joan Miquel Salavedra, passa a ser l’entrenador del Bosc de Tosca, després de tres temporades com a tècnic de porters de la Unió Esportiva Olot. Al Sant Jaume es confirma Joan Sánchez, que substitueix Àlex Terma i Jordi Arau; precisament, Arau dirigirà el Camprodon.

La Segona Catalana comença a tenir definits tots els seus entrenadors: el dubte més important era a Bosc de Tosca, on després de la sortida de Ferran Roca es desconeixia qui ocuparia el seu lloc a la banqueta. La incògnita ja s’ha resolt: el fins ara entrenador de porters de la Unió Esportiva Olot Joan Miquel Salavedra deixa el club per ser el tècnic dels presencs. Salavedra mantindrà el bloc de la temporada passada amb l’intenció de lluitar per fites elevades.

El Bosc de Tosca encetarà la quarta temporada consecutiva a la Segona catalana, i és l’equip garrotxí més veterà en una categoria que comptarà amb quatre representants comarcals: Santa Pau i Besalú, que mantenen a Àlex Farrés i Ernest Bassols, i el Sant Jaume de Llierca, que també ha fet oficial la vinculació de Joan Sánchez a la banqueta blanc-i-vermella. Sánchez ha estat entrenador del juvenil A de l’Olot, i seguirà formant els futbolistes del club a través del filial. Sánchez substitueix a Àlex Terma i Jordi Arau, i precisament aquest darrer serà el proper entrenador del Camprodon, agafant el relleu de Manel Puigvert.

x