Ü del Bac presenta Cultura als afores, una vintena de propostes per a l’estiu

Quatre dijous d’aquest estiu estaran marcats per la cultura als afores. És la proposta que tindrà lloc al mas Bagatell de la Vall del Bac, a Bianya, a càrrec d’Ü del Bac. Els dies 5 i 19 de juliol, i 2 i 9 d’agost la dansa, música i poesia, entre d’altres, es combinaran amb la destil·lació de plantes, l’observació de plantes o passejades.


Més d’una vintena de propostes escèniques i de pensament al mas el Bagatell de la Vall del Bac. Propostes que barregen la dansa contemporània, la música antiga, les cançons d’autor, la música experimental… amb destil·lacions de plantes, observació d’estrelles o passejades per vincular la cultura a l’espai natural que l’emmarca. Seran quatre dijous d’estiu, el 5 i 19 de juliol, i el 2 i 9 d’agost. És necessari reservar per poder participar ja que l’aforament és limitat. Els adults paguen 30 euros per proposta, els majors de 10 però menors de 16 paguen 15 i els menors de 10 tenen l’entrada lliure. A més els sopars tindran un preu de 12 euros pels adults i 8 pels infants fins els 12 anys. Per reservar s’ha d’enviar un mail a vinc@udelbac.cat.