El Club Atlètic Olot comença una nova etapa amb el futbol base

El Club Atlètic Olot segueix creixent i de cara a l’any que ve espera fer-ho també en número de jugadors que formen el club. La junta directiva ha obert un període de pre-inscripció per poder crear el futbol base de l’entitat.

Els clubs esportius creixen des d’abaix i seguint aquesta teoria, el Club Atlètic Olot està preparant l’arribada del futbol base. Amb instal·lacions al Morrot, el club olotí començarà de zero. Admetrà nens i nenes a partir de 3 i 4 anys i l’objectiu és formar-se en els valors del club a través de passar-ho bé fent esport. Ja tenen molt encarat un equip de pre-benjamins, entre els 5 i els 6 anys.

Quim Roldán, junta directiva Club Atlètic Olot: “La majoria dels membres de la junta som pares i tenim fills, hem vist l’oferta que hi ha i hem pensat a fer una cosa una mica diferent que vagi d’acord amb la filosofia del club. Volem fer un futbol encarat a passar-ho bé, transmetre una sèrie propis del nostre club, com és que no accepten la rendició, o que els resultats marxen però les amistats perduren. També el preu de l’activitat que és molt econòmic”.

Es tracta d’un projecte que pretén ser alternatiu a la resta de clubs amb futbol base de la comarca i, per aquesta raó, pren importància la figura del psicòleg esportiu. L’objectiu és que el preu sigui econòmic i això ajudi a que més nens i nenes s’apuntin.