Hora de Joglar oferirà aquest dijous un concert especial a la Plaça Major d’Olot

La banda garrotxina Hora de Joglar celebrarà el dia de la música acompanyada de 41 músics de vent, de la Banda Municipal de Bellpuig. Un concert únic que se celebrarà al centre d’Olot aquest dijous.

Així va ser el concert d’Hora de Joglar amb la banda Municipal de Bellpuig del passat mes de novembre i que aquest dijous podran gaudir els Olotins per celebrar el Dia de la Música.

Aniol Nebot, violinista d’Hora de Joglar: “Un espectacle una mica diferent perquè sí que es veritat que no és en un context de Festa Major, ni d’un festival gran. És molt per escoltar algunes parts, però també té explosivitat”.

Serà un concert diferent i explosiu perquè als vuit membres de la banda els acompanyaran 41 músics  de vent, això suposa que el concert comptarà amb un total de 49 músics sobre l’escenari. Un concert amb un format únic amb la Banda Municipal de Bellpuig presentant una combinació entre les cançons de la banda, i uns arranjaments creats per Dani López i sota la direcció de Víctor Lleixà.

El concert serà el 21 de juny a la Plaça Major d’Olot, a partir de les vuit del vespre, per commemorar el dia de la música.