La pretemporada de la Unió Esportiva Olot arrencarà el 12 de juliol

La pretemporada de la Unió Esportiva Olot arrencarà el proper dijous 12 de juliol. Raúl Garrido compta de moment amb 16 futbolistes per iniciar la preparació del curs, i s’espera el primer partit a l’Estadi Municipal el proper 19 de juliol contra l’Espanyol.

Una pretemporada de proximitat, d’un mes i una setmana, per afrontar l’inici de la lliga. És el que ha preparat la Unió Esportiva Olot aquest estiu, una arrencada on no hi ha previstos desplaçaments fora de la demarcació per entrenar-se per la temporada oficial. El tret de sortida del curs 2018-2019 serà el 12 de juliol, quan els jugadors passaran les revisions mèdiques corresponents, i el dia després començaran els entrenaments. El primer partit que podrà veure l’afició serà davant un rival d’entitat, l’Espanyol, el proper 19 de juliol, quan ja hi hauria d’haver la nova gespa de l’Estadi Municipal a punt. No serà l’únic contrincant de nivell: el Nàstic de Tarragona també passarà pel camp olotí, amb la data encara per confirmar, tot i que segurament serà a l’agost. Després, els olotins s’enfrontaran a l’Escala i el Figueres, abans d’acabar el mes. Els de Raúl Garrido també participaran al Torneig de l’Estany, i participaran a la Copa Catalunya. L’últim partit de preparació està previst per l’11 d’agost, al camp del degà del futbol català, el Palamós. Ara per ara, al club hi ha vinculats setze jugadors, que es prepararan per començar la lliga de Segona B el proper 19 d’agost.