La Vall d’en Bas escoltarà als veïns per resoldre el problema dels excrements de gos a Sant Esteve

L’Ajuntament de la Vall d’en Bas implicarà els seus veïns en la solució de la problemàtica de les caques de gos a Sant Esteve d’en Bas. A partir del juny iniciarà un procés participatiu per definir quines accions podrien ser més útils per conscienciar els propietaris de mascotes.

El problema d’higiene i civisme que suposen els excrements de les mascotes preocupa veïns i ajuntaments. Un dels que ja molt aviat posarà fil a l’agulla per resoldre’l és la Vall d’en Bas. A petició de l’associació de veïns de Sant Esteve el consistori ha decidit fer-ho a partir d’un procés participatiu al poble.

Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas: “És un mal arreu i ens sembla que ho hem d’entomar. Les coses si es fan entre tots és molt millor i la gent s’ho sent seu. El fet que la gent pugui expressar-se i pugui aportar les idees i que ho fem entre tots, és altament educatiu i resolutiu, esperem”

Aquesta és la segona dinàmica participativa que engega el consistori després de la del Parc de les Oques de Sant Privat. Es preveu que estigui dissenyada a finals de juny, quan començaran les trobades amb els veïns de Sant Esteve i la col·laboració del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa. De les aportacions de la gent en sortiran les accions a realitzar per evitar que les caques de gos segueixin embrutant els carrers.