Laia Coma serà l’entrenadora del CN Castellfollit aquest estiu

El Club Natació Castellfollit és una entitat molt especial. Tot i la seva història es tracta d’un club que només té una piscina descoberta i això els dificulta molt el treball durant tot l’any. A l’estiu, amb els campionats a piscines descobertes, tornen a ser protagonistes.


Arriba l’estiu i amb ell, la temporada d’estiu de la Federació de Natació. Un dels clubs referència és el Club Natació Castellfollit, que porta dues noies als Campionats Júnior Absoluts, participarà als campionats infantils, a la Copa Pirineus i al Challenge David Moner. I és que, tot i que durant l’any tenen moltes dificultats per dur a terme els entrenaments i han de portar els seus nedadors i nedadores a entrenar a altres clubs, durant l’estiu es mouen com peix a l’aigua. El club afronta la temporada d’estiu amb una nova entrenadora. La Laia, que estudia a Florida, ha estat entrenadora de la Florida Swim School i anteriorment ho va ser de l’Azura Swim Camp.