L’Institut Escola de Besalú celebra la Fira del Joc per potenciar l’activitat educativa d’una forma lúdica

L’Institut Escola de Besalú està a punt de tancar el curs, i ho fa de forma especial: avui celebra la Fira del Joc, una proposta on hi participen tots els alumnes del centre i que preparen els mateixos estudiants. Es tracta d’una forma didàctica per seguir aprenent els conceptes del dia a dia.

S’apropa l’estiu, i després d’un curs escolar intens, la proximitat de les vacances fa que a vegades els alumnes perdin l’atenció. Però a Besalú els motiven a mantenir l’aprenentatge a través d’una eina molt eficaç: el joc. Els 150 alumnes de primària i secundària de l’Institut Escola Salvador Vilarrasa del municipi celebren la Fira del Joc, un esdeveniment que es duu a terme quan el curs està a punt d’acabar. Durant l’any, els mateixos estudiants preparen els jocs que avui gaudeixen, que es troben dividits en zones que potencien la motricitat, l’espai, la lingüística, les ciències i la musicalitat. Es tracta d’una activitat lúdica amb finalitat educativa.

És la segona vegada que Besalú organitza la Fira del Joc, i la voluntat de l’equip educatiu del centre és fer sortir l’activitat al carrer, perquè tothom pugui gaudir dels jocs de l’institut escola.