Joan Sánchez, nou tècnic del CF Sant Jaume, vol fer créixer l’equip a Segona Catalana

Joan Sánchez és el nou entrenador del CF Sant Jaume, el filial de la Unió Esportiva Olot. El club militarà una temporada més a la Segona Catalana després de salvar-se ‘in extremis’. Els objectius de Sánchez són els de deixar enrere la zona de descens i créixer juntament amb l’Olot.

L’empordanès Joan Sánchez és l’aposta per liderar el projecte del CF Sant Jaume a la Segona Catalana. Sánchez, coneix a molts dels jugadors que entrenarà el curs que ve, ja que ja els entrenava al Juvenil A de la Unió Esportiva Olot. El tècnic vol crear un bloc jove amb alguna incorporació que aporti veterania.

Joan Sánchez, entrenador del CF Sant Jaume: “Jo la mateixa exigència que tenia amb el juvenil la tindré amb el Sant Jaume. Inclús crec que tinc més ganes pel fet de ser un repte nou, mai havia estat en un amateur. Si que hi haurà un equip jove, però estem mirant de fer alguna incorporació que ens pugui aportar experiència”.

Sánchez vol ser ambiciós a Segona Catalana, però també resta a la disposició del primer equip per qualsevol jugador que la Unió Esportiva Olot pugui necessitar durant la pretemporada.

Joan Sánchez, entrenador del CF Sant Jaume: “És una manera de que Garrido pugui tenir-los controlats i pugui en algun moment donat, com ha estat el cas de Lluís Aspar i Guillem Sacrest, que han acabat debutant. La funció és la mateixa, hem de mirar d’estar el més amunt possible, mirar de competir tots els partits i mirar de poder fer millorar aquests jugadors que a hores d’ara tenen potencial”.

El gran bloc del Juvenil A de la Unió Esportiva Olot passa al Club de Futbol Sant Jaume, tot i que alguns jugadors faran la pretemporada amb el primer equip.