Sant Joan les Fonts inaugura aquest cap de setmana les obres de millora de la zona esportiva

Aquest dissabte s’inauguraran les obres de remodelació i millora de la piscina i la zona esportiva de Sant Joan les Fonts. En el marc de la Festa Major del Municipi es farà una jornada de portes obertes per mostrar el resultat dels treballs d’adequació de la piscina, coberta de la pista poliesportiva i l’habilitació d’una nova sala de gimnàs.

Aquest estiu Sant Joan les Fonts gaudirà d’unes instal·lacions esportives millorades, començant per la piscina. Les obres d’adequació a la normativa d’aquest espai públic ja han acabat igual que s’han acabat també la resta d’obres que aquests darrers mesos s’havien iniciat a la zona esportiva de Sant Joan: la coberta i arranjament de pa pista poliesportiva exterior i l’habilitació d’una sala de gimnàs.

Joan Espona, alcalde de Sant Joan les Fonts: “Aquest any hem acabat unes obres que cada any anàvem fent en fases en la posada a punt de la piscina municipal. Alhora hem cobert la pista poliesportiva i sobre els vestidors del futbol hi hem habilitat un gimnàs”

A més, també s’ha informatitzat l’entrada, s’ha millorat la climatització, la il·luminació i els equipaments informàtics i s’han dut a terme altres reparacions. Aquests treballs es sumen a les millores que es van fer l’any passat a la piscina poliesportiva i a la coberta d’aquesta. De les millores que l’Ajuntament de Sant Joan volia fer en aquesta zona queden pendents només algunes obres complementàries. En total el pressupost invertit fins ara, entre el 2017 i el 2018, és de 750.000 euros. Per tal que els veïns i veïnes del municipi puguin veure el resultat dels treballs aquest dissabte a les 10 del matí es farà una jornada de portes obertes.

Aquesta es farà en el marc de la Festa Major de Sant Joan les Fons que començarà divendres i s’allargarà fins dilluns. Entre els actes més destacats hi ha el tradicional espectacle de La Nit de les Dones d’aigua de dissabte al vespre i el concert i ball de l’Orquestra Internacional Maravella. Aquest es farà el diumenge a 2/4 de sis de la tarda al pavelló. És durant aquest concert i ball que s’escollirà el nou hereu i pubilla de Sant Joan les Fonts 2018.