Turisme Garrotxa promou paquets d’activitats certificats amb la Carta Europea de Turisme Sostenible entre els operadors internacionals

Gairebé 3 de cada 10 visitants que rep la Garrotxa són estrangers. D’aquests, la meitat provenen de França. Més d’un 10% són holandesos i gairebé un 9% vénen del Regne Unit. Per seguir impulsant la destinació al mercat internacional, Turisme Garrotxa ha reeditat el catàleg ‘Experiències Garrotxa incoming’, destinada a públic professional, aquest any amb nous paquets turístics, relacionats amb el benestar i salut, el trail running, el turisme inclusiu i la vida a pagès.

Els paquets, formats per allotjaments, restaurants i empreses d’activitats, són comercialitzats per les Nit i vol i Trescàlia, les primeres agències de l’Estat acreditades amb la Carta Europea de Turisme Sostenible. Això fa que el catàleg garrotxí sigui el primer certificat amb la Carta Europea de Turisme Sostenible.

El Workshop amb operadors turístics nord-americans que se celebra avui a Calella de Palafrugell és la primera jornada on es donarà a conèixer el nou catàleg de Turisme Garrotxa. Les properes seran un workshop dedicat a l’ecoturisme i un altre dedicat al turisme cultural, amb operadors d’arreu. L’associació ha previst, a més, enviar semestralment un butlletí electrònic, amb articles sobre esdeveniments que succeeixen a la comarca, juntament amb un dels paquets turístics del catàleg. Turisme Garrotxa també es proposa apropar els seus serveis a tots els establiments garrotxins, amb un nou material que detalla els avantatges per ser membre de l’associació. Actualment Turisme Garrotxa compta amb 240 associats públics i privats.