Una Càpsula de Teatre presenta el cartell de la quarta edició d’El Petit Format

El festival de teatre El Petit Format viurà la seva quarta edició a Olot el novembre. Com a novetat, s’oferiran tres obres de microteatre per a joves de primer d’ESO. A l’Arxiu Comarcal es podrà veure l’obra ‘Cosas que se olvidan fácilmente’ de Xavier Bobés. El cartell d’enguany és obra de Ramon Almeda.

El Petit Format de Teatre sacsejarà culturalment Olot del 22 al 25 de novembre. Una Càpsula de Teatre ja ha desvelat el cartell, d’enguany, dissenyat per Ramon Almeda, que es centra amb l’essència de l’esdeveniment: la intimitat  entre els intèrprets i el públic.

Ramon Almeda, autor del cartell d’enguany: “Aquest any la idea es basa en el pati de butaques i la intimitat que es crea entre l’espectador i els actor”.

L’organització ha fet un petit avançament de la programació, que comptarà amb una desena d’espectacles en set espais escènics, destacant l’obra de Xavier Bobés ‘Cosas que se olvidan facilmente’, guanyadora del premi Butaca i el premi de la Crítica l’any 2016.

Xavier Rossell, director d’El Petit Format: “Una de les novetats que hi haurà és que hi haurà una obra molt de petit format. És una obra que només es farà per cinc espectadors en cinc sessions. Val a dir que és una obra que la farem aquí a l’Arxiu Comarcal, perquè de fet parla de la memòria i de les coses que s’obliden amb el temps”.

Per apropar el teatre de Petit Format al jovent, l’organització ha optat per portar tres obres de microteatre per als joves de primer d’ESO, amb la col·laboració del Festival Píndoles. Tots els espectacles tindran una capacitat d’entre 5 a 60 espectadors, exceptuant una obra que es farà al Teatre Principal que tindrà més públic però damunt l’escenari seguirà els criteris de petit format del festival.