El Club de Futbol Les Preses acomiadarà la gespa natural amb un partit-homenatge

El Club de Futbol Les Preses organitza demà l’acomiadament de la gespa natural del camp del seu camp de futbol. Serà una festa on es pretén que hi puguin acudir persones vinculades a l’entitat durant la seva història amb l’objectiu de rendir homenatge a una de les parts essencials del club, la seva gespa.

La història de les entitats esportives s’escriu en el dia a dia i la gespa natural del camp del Club de Futbol Les Preses n’ha viscut molta i sent-ne protagonista. És per aquesta raó que ara que arriba el moment d’acomiadar-se, des de l’entitat han organitzat una festa que servirà per reunir de nou futbolistes que hagin passat per l’entitat, o que encara hi siguin, per fer un partit-homenatge.

Xevi Colomer, President CF Les Preses: Volem que tothom pugui fer un últim partit de retrobament. Començarà a les 17 i amb tota la gent que hi hagi farem dos equips per jugar un partit entre amics. […] Després farem un joc per veure qui marca l’últim gol

Un cop acabi la festa la gent podrà emportar-se un tros de la gespa del camp com a record, ja que la setmana que ve les màquines començaran a desmuntar-la. Abans, però, prepararan un joc per veure qui marca l’últim gol de gespa natural. L’objectiu del club és que la gespa artificial estigui instal·lada de cara a setembre, quan comenci la temporada.

x