Hora de Joglar s’uneix a la Banda Municipal de Bellpuig en el Dia de la Música a Olot

Olot va celebrar el Dia de la Música amb un concert a la plaça Major amb 40 músics. Dalt l’escenari, els Hora de Joglar i la Banda Municipal de Bellpuig, que van entretenir els assistents durant poc més d’una hora amb cançons del grup garrotxí.

La plaça Major es va omplir ahir a la tarda per poder gaudir de la màgia dels Hora de Joglar. El grup garrotxí i la seva música, sempre animada i disposada a fer ballar al públic, va tenir un acompanyant. Bé, uns quants. I és que van ser 40 els músics que van pujar a l’escenari. La Banda Municipal de Bellpuig van participar d’aquest concert diferent pel Dia de la Música. La dificultat estava en incorporar els estils dels 40 músics tenint en compte, també, els diferents nivells existents dintre la Banda Municipal de Bellpuig. El resultat no podia ser millor. Els assistents van gaudir de 7 temes tocats per tots i 6 dels Hora de Joglar en solitari.

x