La màgia de la llegenda de les Dones d’Aigua inundarà Sant Joan les Fonts dissabte

Un dels pobles als que dissabte arribarà la Flama del Canigó és Sant Joan les Fonts, on durant la revetlla i en el marc de la Festa Major del Municipi, es farà la Nit de les Dones d’Aigua. Aquest espectacle de dansa i teatre enguany serà realitzat per Drakonia Produccions i comptarà amb la participació de diversos figurants de Sant Joan.

Un any més la màgia de la llegenda de les dones d’aigua envairà Sant Joan les Fonts aquest dissabte, durant la revetlla de Sant Joan. En aquesta catorzena edició,  Drakonia Produccions és la companyia que realitza l’espectacle de teatre i dansa i ho fa coordinant-se amb els figurants voluntaris, molts d’ells nens i nenes de Sant Joan les Fonts, que col·laboren en l’espectacle. La representació de la Nit de les Dones d’Aigua es farà a 2/4 d’onze de la nit al Pont Medieval de Sant Joan les Fonts, un indret al costat del riu que ajuda a donar un aire més místic i màgic dona a tot l’espectacle. La Nit de les Dones d’aigua és una proposta de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts i es representa en el marc de la Festa Major de Sant Joan les Fonts que comença aquest divendres i s’allargarà fins el dilluns 25 de juny.