La portaveu de la CUP Mireia Tresserras presenta la renunicia a l’acte de regidora de l’Ajuntament d’Olot

Al ple de l’Ajuntament d’Olot d’ahir, que va durar quatre hores i mitja, es van votar fins a cinc mocions diferents, presentades per grups municipals a l’oposició i un partit havia tingut representació abans de l’actual mandat.

El ple d’Olot celebrat ahir va rebutjar, amb els vots negatius de la majoria de grups i l’abstenció del PSC, una moció presentada per Plataforma per Catalunya per un Olot lliure de plàstics, amb una formulació molt similar a la que la CUP va presentar a la moció del gener del 2013 que el propi grup municipal de Plataforma va rebutjar.

El ple va aprovar, amb els vots en contra de l’equip de govern, la moció presentada per Olot En comú per la millora del carrer Pou del Glaç arran de l’estudi encarregat per l’Ajuntament sobre la mobilitat del sector nord-oest de la ciutat, i després de saber que s’edificarà al solar de l’antiga fàbrica Alzamora. L’alcalde va demanar-los que esperin a conèixer més sobre aquest projecte i la variant.

El ple també va aprovar la moció de la CUP de rebuig a la violència i la impunitat policial des del setembre, amb els vots en contra del PSC, i la presentada per Esquerra per la dignificació del treball de la llar i les cures. Aquest ha estat l’últim ple de la portaveu de la CUP, Mireia Tresserras, que deixa la regidoria per motius estrictament personals. Al seu discurs va valorar els pros i contres de l’experiència.

Tresserras serà substituïda per Lluís Riera, el següent de la llista electoral. El proper ple està previst pel dijous 26 de juliol a les 4 de la tarda.

x