L’Ajuntament d’Olot referma el seu compromís amb les polítiques de rehabilitació i l’estudi que cal al Nucli Antic

La necessitat d’implementar polítiques actives de rehabilitació i renovació urbana, sobretot pel que fa al Nucli Antic d’Olot, va ser molt present ahir en el ple de l’Ajuntament del mes de juny. La qüestió es va tractar a l’odre del dia, la junta de portaveus i a l’apartat de precs i preguntes.

El pla de l’Ajuntament d’Olot va convalidar l’acord pres per la Junta de Govern Local per formar part de l’Observatori de la rehabilitació i la renovació urbana de les comarques de Girona, nascut per fomentar les polítiques d’incidència en la transformació de les ciutats. El president de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes, Narcís Reverendo, va ser l’encarregat de presentar el nou ens als regidors.

Ahir el ple també també va aprovar per unanimitat la moció presentada per Esquerra per fer un inventari exhaustiu del sòl, els habitatges i els locals comercials del Nucli Antic. L’equip de Govern va informar en aquest sentit que ja prepara el plec de contractació per a l’estudi previst al pla de millora del barri per licitar-lo el mes vinent i finalitzar-lo aquest mateix any.

Al ple d’ahir també es va aprovar definitivament la modificació de l’ordenança per a la instal·lació de terrasses aprovada inicialment a l’abril, amb criteris específics per al Firal d’Olot, que fixa ocupacions excepcionals amb motiu del mercat setmanal i l’organització de fires.

Deixa un comentari