L’Institut la Garrotxa acull la tercera edició del Catskills de tecnologia de la moda

Ahir l’institut la Garrotxa d’Olot va acollir per tercera vegada el campionat Catskills de la modalitat de tecnologia de la moda. En aquesta edició hi van participat cinc alumnes de tres instituts de la Garrotxa, Barcelona i Lleida i la guanyadora va ser Mireia Escolar de l’institut Guindàvols.

Prop de 10 hores és el que van tardar ahir els participants al campionat Catskills en la modalitat de tecnologia de la moda a fer aquestes faldilles. En la prova, que es va fer entre les 9 del matí i les 7 de la tarda, havien de fer tot el procés de zero: disseny, patrons i confecció.

Marta Verdaguer, experta Catskills: “Tots fan la mateixa peça. Tenen unes bases que els donem un període de temps anterior i a cada institut el que fan es practicar. La prova consisteix en habilitats i rapidesa”

En aquesta tercera edició del Catskills de tecnologia de la moda hi van participar cinc alumnes de la Garrotxa, Barcelona i Lleida. La guanyadora del campionat va ser Mieria Escolar de l’Institut Guindàvols de Lleida. Ella serà, per tant, la representant catalana al Spainskills l’any que ve.

En la modalitat Tecnologia de la Moda l’Institut la Garrotxa és la seu permanent del campionat, que es realitza cada dos anys. El Catskills és el campionat de Catalunya de formació professional on els alumnes d’arreu del territori competeixen en els 29 oficis relacionats amb els estudis que estan cursant.

x