Neix Garrotxadigital.cat, el nou diari digital de la comarca amb les notícies i la última hora de la Garrotxa

Avui la Garrotxa viu el naixement d’un nou mitjà de comunicació: Garrotxadigital.cat, un diari digital que s’impulsa des d’Olot Televisió i que s’emmarca en l’estratègia iniciada fa uns mesos per ser molt present a tota la Garrotxa. Des d’avui, doncs, us convidem a seguir l’actualitat més pròxima i la última hora a la comarca des d’aquest nou espai que neix amb voluntat de servei públic.

‘GarrotxaDigital.cat’ és el nou mitjà de la Garrotxa que s’ha posat en marxa aquest divendres. El portal web d’actualitat neix a partir de la nova estratègia d’Olot Televisió per ser molt més present a tota la comarca de la Garrotxa, no només amb els programes de producció pròpia de la cadena sinó també amb el servei informatiu digital.

Albert Brosa, director d’Olot Televisió: “Estem molt contents perquè avui es posa en marxa Garrotxa Digital.cat. És el portal de notícies i última hora de la Garrotxa i és una pantalla més que assolim amb el projecte que vam començar fa 3 mesos a Olot Televisió de ser més propers a la gent i obrir-nos a més continguts. Som un mitjà que cobrim la comarca de la garrotxa, els 21 municipis de dilluns a diumenges. Els serveis informatius no paren mai, per tant tenim la musculatura suficient com per portar endavant una pàgina web que s’actualitza pràcticament minut a minut”

A Garrotxa Digital s’hi pot consultat tota l’actualitat comarcal, amb seccions i un format visual atractiu i dinàmic. A més de llegir el text, també es pot accedir al vídeo de cada notícia sense haver de canviar de pàgina. El web manté la pàgina de servei de les farmàcies de guàrdia de la comarca, que s’actualitza cada dilluns. A la part inferior del portal s’hi poden consultar les darreres publicacions dels perfils de xarxes socials i al marge dret s’hi troben els enllaços directes a la programació d’Olot Televisió, al vídeos de la carta i la televisió en directe.

Pel que fa a la pàgina web d’Olot Televisió, olot.tv, s’ha renovat per ser la pàgina institucional de la cadena amb un nou accés al portal Garrotxa Digital.cat i amb tots els continguts que fan referència als programes de la cadena, la visualització en directe de l’emissió i els vídeos a la carta.

D’aquesta manera el grup Corisa, del qual forma part Olot Televisió, incorpora avui aquest nou mitjà digital i compleix així un nou objectiu estratègic.

x