Quim Torra, president de la Generalitat: “Amb la Garrotxa Digital hi ha un àmbit territorial que creix i millora”

Garrotxa digital.cat té una altra novetat, l’espai d’articles d’opinió. Per l’estrena el diari compta amb un primer article del president de la Generalitat. Quim Torra ha acceptat ser el primer en escriure als lectors de Garrotxa digital.cat i ho ha fet amb una article que parla de la importància del llançament d’un nou mitjà de comunicació que vol tenir vocació de servei als ciutadans i a la societat. El president concreta que “amb Garrotxa digital.cat hi ha un àmbit territorial que creix i millora” i parla d’un “nou espai de trobada” pels garrotxins. Quim Torra reconeix que el projecte apareix “després d’un període de crisi dels mitjans i de replantejament del sector sencer” i que neix “amb la valentia i la convicció d’una oportunitat”. A la segona part de l’article el president de la Generalitat relaciona aquesta valentia empresarial amb la oportunitat que viu el país. Acaba fent una referència als membres del govern que estan empresonats i els que estan a l’exili.

Llegir l’article d’opinió del MHP Quim Torra

x