La Residència La Tardor celebra la revetlla de Sant Joan cantant i ballant

La Residència La Tardor va donar la benvinguda a la revetlla de Sant Joan amb un dia festiu. Els residents van poder gaudir de música típica de Sant Joan, havaneres i van poder fins i tot ballar una estona. I després, un berenar per recuperar forces.

Trencar amb la rutina i, de pas, treure somriures als residents, que ballen, canten i recorden vells temps. Amb aquest objectiu, i per celebrar la revetlla de Sant Joan, la Residència La Tardor va dur els Jordis del Bages, que van animar la tarda amb havaneres i cançons típiques d’aquesta època de l’any. Pràcticament la totalitat dels residents van participar de l’activitat, que els permet trencar amb el que fan habitualment i rebre estímuls positius de l’exterior. Com veuen alguns es van animar a ballar i tot. No va faltar el berenar, coca de Sant Joan, i embotit i xocolata que va permetre recuperar les forces a tothom, residents i encarregades.

Deixa un comentari