El garrotxí Albert Bramon serà el subdelegat del govern espanyol a Girona

El Primer Secretari del PSC a la Garrotxa, Albert Bramon, serà el subdelegat del Govern de Pedro Sánchez a Girona; així ho ha confirmat a OLOT TELEVISIÓ. El nou govern de l’Estat aposta així per una persona amb experiència en càrrecs de responsabilitat i de representació dins el partit i a les institucions. Primer Secretari del PSC a la comarca des del 2003 i vocal de la federació a la demarcació els darrers anys, Bramon ha estat regidor a l’Ajuntament d’Olot durant més d’una desena d’anys repartits en dues etapes, del 83 al 87 i des del 91 a principis dels 2000. A la segona etapa va arribar a ser portaveu del grup municipal i amb Lluís Sacrest va tenir responsabilitat a l’equip de Govern municipal, com a primer tinent d’alcalde i regidor de diverses àrees. També ha estat diputat provincial, i a les últimes eleccions al Parlament ha format part de les llistes del PSC per Girona. És possible que el seu nomenament es faci efectiu aquesta mateixa setmana.

x