El projecte dels alumnes de l’Escola La Bòbila es comença a materialitzar al parc de l’1 d’Octubre de Les Preses

Els alumnes i ex alumnes de l’Escola La Bòbila de Les Preses han pogut veure fet realitat el projecte que van iniciar el 2016. Es tracta de la decoració del parc de l’1 d’Octubre que ja ha incorporat diversos elements de lleure de les maquetes que es van seleccionar.

La feina que van fer els alumnes de l’Escola la Bòbila durant el curs 2016-2017 s’ha materialitzat aquest 2018. S’ha incorporat una primera tanda de jocs infantils al parc de l’1 d’Octubre, seguint l’esquema del que van desenvolupar a l’escola els nens i nenes presencs.

Pere Vila, alcalde de Les Preses: “Abans de que acabessin l’escola, vam donar-los-hi la sorpresa, perquè poguessin ja gaudir de la primera tanda. La més important de jocs infantils, amb un ‘multijoc’, dos gronxadors, un element que dona voltes i tot un espai d’esbarjo amb taules de picnic”.

L’últim dia d’escola els alumnes van inaugurar els elements que ja es troben disponibles al parc de l’1 d’Octubre. Ara falten dos ingredients per enllestir el projecte, que arribaran quan arrenqui el curs escolar, són una llarga tirolina i un llit elàstic.

Pere Vila, alcalde de Les Preses: “Els alumnes de l’escola, des dels 3 anys fins als 12, varen presentar les 9 maquetes, i el compromís que hi havia des de l’equip de govern de l’’Ajuntament de Les Preses era que això es materialitzés amb un resultat com el que ara hem posat a l’abast de la població al parc de l’1 d’Octubre”.

Els nens i nenes de Les Preses ja poden gaudir de diversos jocs infantils i del Parc de l’1 d’Octubre, un espai que es va inaugurar durant la Festa del Roser del municipi.