ERC critica que el PSOE hagi votat en contra la seva esmena per incloure l’estudi de la variant d’Olot als pressupostos generals de l’Estat

Aquest matí el senador d’Esquerra Republicana per Girona Jordi Martí ha presentat a Olot l’esmena del grup parlamentari al senat per incloure l’estudi de la variant d’Olot als pressupostos generals de l’Estat. L’esmena, que ja es va votar al senat a mitjans d’aquest mes va ser rebutjada amb, entre altres, els vots en contra del PSC-PSOE. Un vot en contra que no ha agradat als republicans després que el PSC anunciés que el diputat socialista Marc Lamuà havia presentat una esmena al congrés en el mateix sentit.

Entre el centenar d’esmenes als pressupostos generals que el grup parlamentari d’Esquerra Republicana de Catalunya va presentar al Senat, una feia referència a la Variant d’Olot, concretament a l’estudi.

Jordi Martí, senador d’ERC per Girona: “És un tema que s’ha treballat des de diferents fronts al consistori i com que les vies no han set fructíferes ens va semblar oportú presentar una esmena que en aquest cas fa referència a l’estudi de la variant d’Olot, valorat en 2 milions d’euros”

Les esmenes als pressupostos generals de l’estat al Senat es van votar a mitjans de juny i en el cas de les propostes del grup republicà, el PSC-PSOE va votar-hi en contra. Un fet que el grup municipal d’Esquerra ha denunciat perquè a finals de maig el PSC d’Olot va anunciar que el diputat socialista Marc Lamuà presentaria una esmena al Congrés a favor de l’execució del tram de la N-260 de la variant.

Anna Barnadas, portaveu ERC Olot: “Estem molt disgustats amb els companys del PSC. Justament el PSC-PSOE van votar en bloc en contra de la nostra esmena, per tant posem molt en dubte quina és la seva voluntat real de treball per a aquesta ciutat i pensem que ens trobem amb un PSC que és més PSOE que res més”

En aquest sentit el grup municipal d’Esquerra Republicana d’Olot tampoc no veu positiu per la ciutat el futur nomenament d’Albert Bramon com a Subdelegat del Govern Espanyol a Girona.

x