L’Espanyol i el Nàstic de Tarragona aposten per la Garrotxa en la pretemporada

La Garrotxa és un destí molt atractiu pels equips de futbol de primera categoria, especialment en dates de pretemporada. El Real Club Deportiu Espanyol passarà per terres garrotxines, serà de l’11 al 19 de juliol. El Nàstic de Tarragona és un assidu habitual i enguany tornarà a la comarca del 30 de juliol al 5 d’agost.

Dos equips de futbol de primer nivell aposten per la Garrotxa per a realitzar la pretemporada. Són el Nàstic de Tarragona i el RCD Espanyol. Els blanc-i-blaus arribaran a la comarca l’11 de juliol i portaran a terme entrenaments fins el dia 19 de juliol, data en el que tindrà lloc el seu primer partit del curs contra la Unió Esportiva Olot, a l’Estadi Municipal. Després l’Espanyol es desplaçarà als Estats Units on es medirà amb el Richmond i el Cincinnati.

Per la seva banda, el Nàstic de Tarragona és un estiuejant habitual a la comarca de la Garrotxa. És la tercera pretemporada consecutiva que els del Tarragonès preparen el curs a la categoria de plata en terres garrotxines. Enguany, està previst que el club grana realitzi l’stage de pretemporada a la Vall d’en Bas del 30 de juliol al 5 d’agost. El partit entre el Nàstic i la Unió Esportiva Olot, està pendent de confirmació, podria disputar-se el dia 1 d’agost i és possible que mantingui el format solidari de les darreres edicions, en benefici de Càritas Garrotxa.