Olot acull aquest divendres la inauguració del nou ‘skate park’ de Malatosquer

Aquest divendres s’inaugurarà a Olot la nova pista de Malatosquer. El consistori ha pogut satisfer la petició del Club Skate Olot i ara la vol presentar al públic. El nou equipament és de formigó i ha costat uns 48.000 euros.

El Club Skate Olot veurà complert el desig que perseguia des de fa mesos. Aquest divendres l’Ajuntament d’Olot inaugurarà la nova pista de skate de Malatosquer.

Mar Roca, regidora d’Esports Aj. Olot: “Estem molt satisfetes de poder inaugurar l’skate park. Un skate park que jo crec que ho hem fet des del minut zero amb els implicats, i això ha tingut un bon resultat. Ha anat molt bé que l’empresa a la que es va adjudicar l’obra tinguin gent que també practiquin aquest esport”.

L’equipament, de formigó en la seva totalitat, ha tingut un cost d’uns 48.000 euros. Per completar l’actuació es van retirar el març passat els mòduls anteriors que s’havien de reparar freqüentment.

Mar Roca, regidora d’Esports Aj. Olot: “És veritat que políticament i tècnicament havíem pres una decisió, fer-lo per fases, i quan ens vam asseure amb els ‘skaters’ ens van dir que això que havíem pensat no ho volien, que ho volien d’una altra manera. Amb els diners que disposavem vam acordar de fer una estructura diferent, amb formigó que no implica tenir manteniment”.

 La inauguració començarà divendres a les sis de la tarda i comptarà amb diverses exhibicions per part del Club Skate Olot.

x