Olot Televisió farà un seguiment complet de la temporada històrica de Segona Catalana que viurà el futbol garrotxí

La propera temporada de futbol la comarca viurà una Segona Catalana històrica, tant per la coincidència de quatre equips garrotxins a la categoria com pel seguiment que farà Olot Televisió dels derbis entre ells. Aquesta casa retransmetrà per la pantalla quatre derbis sencers, i farà un resum especial de la resta d’enfrontaments directes entre el Besalú, el Santa Pau, el Sant Jaume de Llierca i el Bosc de Tosca.

És la primera vegada que el futbol garrotxí tindrà quatre representants de la comarca a la Segona Catalana, i Olot Televisió ha volgut bolcar-se amb tot el que passi amb el Club Esportiu Besalú, el Club de Futbol Sant Jaume de Llierca, l’Escola de Futbol Bosc de Tosca i el Club Poliesportiu Santa Pau. És per aquest motiu que la televisió de la Garrotxa farà un seguiment especial dels dotze derbis que hi haurà al llarg de la temporada.

Olot Televisió emetrà quatre d’aquests partits en diferit, poc després dels enfrontaments per no interferir amb l’assistència als camps de cada club. A més, en els vuit derbis restants, farà un resum especial de deu minuts de durada amb les millors imatges i declaracions dels equips i seguidors dels diferents equips. Aquest seguiment ha estat molt ben rebut pels clubs i els municipis que viuran en primera persona la Segona Catalana.

Així, el fet històric tindrà un seguiment com pertoca d’una temporada que pot confirmar la bona salut que viu el futbol garrotxí.