Sant Feliu de Pallerols programarà activitats cada setmana fins a principis d’octubre

Sant Feliu de Pallerols ha donat el tret de sortida a l’estiu presentant una extensa programació d’actes repartits de Sant Joan fins a principis d’octubre. Hi haurà propostes per a tots els veïns del municipi, activitats infantils, concerts o la mítica Festa dels Anys 60.  Es pot consultar el programa complet al web www.santfeliudepallerols.cat.

Es presenta el programa d’actes Viu l’estiu de Sant Feliu de Pallerols. La programació va des de la revetlla de Sant Joan i fins la festa Major de Sant Miquel de Pineda, el 7 d’octubre. Des del més de juny cada cap de setmana hi hauran actes per a totes les edats a diferents punts del municipi, i cada divendres al vespre els veïns de Sant Feliu de Pallerols podran gaudir d’un Ball.

Els actes a destacar d’aquest edició són per una banda la festa d’homenatge de a la gent gran el dia 1 d’agost, que enguany arriba a la seva 80a edició, i anirà acompanyat de sardanes, el ball de cavallets, gegants i Mulassa.

Per altra banda l’aplec de la sardana el 29 de juliol on hi participaran copes com la principal d’Olot, Marinada i Vila de la Jonquera.

I finalment la ja tradicional festa dels anys 60, que enguany i actuaran els dos mítics grups Los Diablos i Formula V, acompanyats de grups com Els Volcànics, Els corbs Negres i el DJ Joan Soler. L’acte té una vessant vbenfècia, ja que una part dels beneficis aniran destinats a Oncolliga

El programa, però, inclou actes com espectacles de màgia, tallers de maquillatge o espectacles infantils pels més petits, i nits d’havaneres, balls, i l’aplec del santuari de la mare de deu de la salut, pels més grans.

Deixa un comentari